Over Nano

De minuscuul kleine deeltjes in de Nano Protection van U-N-P hebben een optimale hechting aan de onderlaag. Na volledige doorharding ontstaat er een soort coating met een langdurig beschermende werking. Dit in tegenstelling tot bepaalde wax- en siliconenpoetsmiddelen, die na enkele weken kunnen zijn uitgewerkt.

Waarom U-N-P Nano Protection

U-N-P Nano Protection is o.a. gebaseerd op nanodeeltjes van titanium. Titanium is een zeer sterk materiaal wat niet corrodeert en volledig UV bestendig is. Ook is het bijzonder goed bestand tegen zuren en alkaliën.

Doordat deze nanodeeltjes het gehele oppervlak bedekken en elkaar ook overlappen, bedekken ze ieder daarmee behandeld oppervlak. De kleurechtheid blijft daarbij volledig behouden en door de eigenschappen van deze nanodeeltjes wordt uv-straling gereflecteerd, zodat deze de ondergrond niet kan bereiken. Naast deze op zich al bijzondere eigenschappen wordt de ondergrond sterk waterafstotend. Onderhoud aan kozijnen, ramen en beplatingen is daardoor veel eenvoudiger en minder frequent nodig. Hierdoor zijn grote besparingen te bereiken!

Levensduur: geen

Levensduur: geen

Levensduur: 4 maanden

Levensduur: 4 maanden

Levensduur: 8 maanden

Levensduur: 8 maanden

Levensduur: minimaal 3 jaar!

Levensduur: minimaal 3 jaar