Over U-N-P

Mijn naam is Ruud Visser, oprichter en eigenaar van U-N-P (Ultieme Nano Producten).

In 2002 werd ik benaderd door een firma, gespecialiseerd in Nano Protection. De firma vroeg of wij wilden testen of de Nano Protection ook geschikt zou zijn voor de bescherming van autolakken. Aangezien wij een gespecialiseerd autowas- en poetscentrum hebben, werd mijn aandacht direct getrokken.

Nano Protection was in principe ontwikkeld voor metaal. Het product voorkwam oxidatie tijdens transport.

Ik ben met de Nano Protection aan de slag gegaan en het bleek dat dit perfect was voor autolakken. Het glom, regendruppels gleden er zo vanaf en het bleef jaren zitten, schoonmaken was alleen nog maar een kwestie van afspoelen. Vervolgens wilde ik een product creëren wat niet alleen een langdurige bescherming en glans zou geven, maar ook op een natuurlijke basis/ milieuvriendelijk zou zijn.

Na 5 jaar uitgebreid de Nano Protection onderzocht en getest te hebben op auto’s, boten, vliegtuigen, etcetera, heb ik de juiste samenstellingen en formules gevonden, welke geschikt zijn voor meerdere branches. Op dit moment heb ik een complete eigen lijn uitgebracht onder de naam U-N-P om voor bijna elke branche het juiste product te leveren.

In deze 5 jaar kwam ik er ook achter dat de Nano Protection alleen langdurig beschermt wanneer de ondergrond op een juiste manier behandeld wordt en de coating op de juiste manier wordt verwerkt. Vanuit dat oogpunt besloot ik te gaan werken met vakspecialisten die het product door en door kennen. De distributeurs worden door UNP uitgebreid opgeleid en gecertificeerd. Alleen op deze manier kan de kwaliteit van U-N-P Nano Protection gewaarborgd worden.

Heb ik uw interesse in U-N-P en onze Nano Protection gewekt? Ik ontmoet u graag om een demonstratie te geven.