SAMENWERKING MET U-N-P

Om ons afzetgebied te vergroten zijn wij op zoek naar gedreven en enthousiaste mensen die een extra dimensie aan hun werkzaamheden willen toevoegen.

Wij bieden u een uniek product, dat voor vele bedrijfstakken mogelijkheden biedt. Uw product of dienst kan worden uitgebreid met een extra service, waardoor u tevreden klanten krijgt en houdt.

Dit alles kan worden bewerkstelligd door een 'Dealerschap' of 'Partnerschap' aan te gaan met U-N-P.

Distributeur van U-N-P

Als distributeur krijgt u de beschikking over de verschillende producten van U-N-P, welke u over een nader te bepalen rayon gaat distribueren. U krijgt een gedegen opleiding en begeleiding, zodat u uw partners ook de juiste ondersteuning kunt bieden.

Wanneer u de opleiding heeft afgerond ontvangt u een certificaat.

Partner van U-N-P

Als partner van U-N-P wordt u eveneens begeleid, opgeleid en gecertificeerd. U koopt uw producten in bij de dealer van het rayon waar u onder valt. U kunt rekenen op voldoende ondersteuning vanuit U-N-P om zo met een groep gespecialiseerde vakmensen tezamen een mooi totaalproduct neer te zetten.

Hebben wij uw interesse gewekt? Schroomt u dan vooral niet te bellen, zodat u vandaag nog kunt starten uw bedrijf tot een nog groter succes te maken!