KLANTEN ERVARINGEN

Een echte aanrader!

Mijn auto dreigde APK afgekeurd te worden op de koplampen, daar deze met de jaren te dof geworden waren en het licht niet goed zichtbaar meer was. Alvorens nieuwe koplampen te bestellen, heb ik U-N-P Zuid-Holland benaderd om ze te behandelen met Nano Protection. Ze zijn weer als nieuw geworden! De gehele auto is daarna in de protectie gezet en mijn auto ziet er na anderhalf jaar nog steeds als nieuw uit! Ook onze hoogglans rode keuken heeft eenzelfde behandeling ondergaan en daar ook hetzelfde resultaat! Een echte aanrader!

K. Veninga Moordrecht 01/06/15

Echt een top product

Op 8 december 2014 is mijn auto in de Nano Protection gezet.
Ik heb hem gewassen op 28 februari 2015, dus bijna 3 maanden niet gewassen en nu ziet hij er weer als nieuw uit. Echt een top product.

Johan & Els Verveer Ridderkerk 01/06/15

Doucheruimtes nog hygiënischer

De ervaring na het reinigen van U-N-P Nano door Lars Verzijlenberg is goed. Vuil en kalk hecht nagenoeg niet meer, waardoor het nog hygiënischer is in onze doucheruimtes. Een bijkomend voordeel is, dat schoonmaakwerkzaamheden vereenvoudigd zijn. Alleen kwestie van goed bijhouden. Onze auto hetzelfde verhaal. Die glimt na een afspoelbeurt alsof hij zo uit de showroom komt.

Peter van der Bas Moordrecht 31/05/15

Mijn wagen glimt weer als nieuw!

Ik heb mijn wagen laten behandelen met Nano Protection. Waanzinnig resultaat. Glimt weer als nieuw en lekker weinig onderhoud aan het schoonmaken.

Echt een aanrader.

W.S. Nederveen Ridderkerk 29/05/15